Érkezzenek jelmezben!

2022.10.19. 15:29

Tök jó programok: Demény, a celebkutya is ellátogat Bátonyterenyére

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezik a Tök jó délutánt a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. munkatársai október 22-én szombaton a Városház téren.

Gulyás Edina

Demény és gazdája sokszor kirándulnak

Forrás: Facebook/Demény, a kötsög

Az ötödik alkalommal életre hívott, színes programokkal tarkított családi délután 16 órakor rémséges táncokkal veszi kezdetét, majd az országos ismertséget kivívó vizsla, Demény és gazdája Magos Judit írónő lesz a rendezvény vendége. Az érdeklődők beszélgetést hallgathatnak a feltétlen szeretetről és a felelős állattartásról. 

– A rendezvény évről évre népszerűbb a helyiek körében. Azonban nemcsak a bátonyterenyeiek, hanem a környező településekről is egyre többen látogatnak el a térre – fogalmazott Maruzs-Molnár Ágnes, a nonprofit kft. ügyvezetője. – A jó hangulatú program összehozza a családokat és a résztvevőket.

A délután folyamán a tökszobrászok is összemérhetik ügyességüket, az alapanyag a helyszínen megvásárolható, az eszközöket azonban az önjelölt alkotóknak kell magukkal vinni. Az Apacuka Zenekar 17 órától ad koncertet, majd a családok bizonyíthatják rátermettségüket, a legügyesebbek belépőjeggyel gazdagodhatnak egy szabadulószobába. A Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei is színpadra lépnek, gasztronómia látványosság is színesíti a programot: rétesvonatban készül majd a finom desszert. 

– A Fáy András iskola diákjai és munkatársai által kialakított fotósarokban rémséges fényképek készülhetnek. A közös tűzgyújtást az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület biztosítja, a jó hangulatról pedig a Maconka Táncegyüttes gondoskodik – hangsúlyozta az ügyvezető, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a szívesen veszik, ha jelmezben érkeznek a résztvevők.

Demény és gazdája már nem először járnak Nógrád megyében:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában