kirándulás

2021.03.14. 13:41

Drégely várában túrázott az internet kutyasztárja

Demény, Magyarország talán egyik legismertebb vizslája minap gazdájával, Magos Judittal és testvérével, Marcival Drégely várában múlatta az időt.

Palchuber Kinga

Forrás: Facebook

A tizenkétéves celebkutya közösségi oldalán több mint 77 ezer rajongó követi figyelemmel kis családjának mindennapjait. Demény nem csupán „beszólásaival” nevetteti meg követőit, de minden nap büszkén hirdeti, hogy kutya jó dolga van gazdája karjaiban, ágyában, kanapéján vagy éppen a konyhájában... Testvére, Márton is rendre megizzasztja a gazdit sétáltatás közben, ám a turpisságait közszemlére téve jól meg is kacagtatja a Demény-barátokat.

Az örökbefogadott kutyusok története mesébeillő, nem is meglepő, hogy közösségi oldalukon is az állatvédelem fontosságára hívják fel az emberek figyelmét, de más témákról is bátran véleményt nyilvánítanak.

S, hogy a sztárkutyák, hogyan is kerültek a nógrádi településre, Drégelypalánkra, arról is egy frappáns posztban tájékoztatták az internet népét.

- Gazdi bakancslistáján rajta van, hogy minden várat megnézünk. Nem most kellett volna elkezdeni, csak mondom. Szóval, nem elég, hogy felcaplattunk a hegyre, mert a várak hegyen vannak, bszki, de ott még meg kellett hallgatnom a Szondi két apródját, tökciki volt. Ráadásul van benne egy Márton pap. Rólam ki ír verset, hö? – teszi fel posztjában viccesen a kutyus narrátora.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Tizenkét évesen megmásztam ma Drégely várát, mert Gazdi bakancslistáján rajta van, hogy minden várat megnézünk. Nem most...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!