Program

2022.09.22. 13:00

Kultúrával építenék a helyi közösséget

A helyi Május 1. Művelődési Ház első alkalommal csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos kezdeményezéshez. Ennek keretében szeptember 24-én, szombaton, 17 órától változatos programokkal készülnek.

G. E.

Az érdeklődőknek egyebek mellett lehetőségük nyílik pingpongozásra, továbbá a helyi nyugdíjasklub szórakoztató őszi klubdélutánt is tart a helyi intézményben. A legkisebbeket falevélkergető játék várja az udvaron, és kézműves-foglalkozást is szerveznek. A művelődési házba látogatók karateedzésen is kipróbálhatják magukat, de lesz mesevetítés is a gyerekek örömére. 

Maruzsné Répás Lilla közművelődési szakember elmondta, hogy a civil szervezetekkel karöltve rendezik meg a programot. A délután ingyenesen látogatható, azon minden korosztály megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot. A Mátranováki Motoros Baráti Társaság 20 órától tart felvonulást, a MANTE Néptánccsoport közös táncpróbát rendez, a helyi polgárőrség pedig elemlámpás bújócskára hívja a kalandos kedvű helyi lakosokat. A napot közös nyársalás zárja majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában