Dj Newik

2019.12.25. 13:51

Az ünnepek alatt is pörgeti a lemezeket a karancssági származású lemezlovas

Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasát, Dj Newiket faggattuk karácsonyi terveiről.

L. J.

– Hogyan töltöd a karácsonyt?

A Szentestét a saját családommal töltöm, az ezt követő napokban pedig meglátogatjuk a rokonainkat a szülőfalumban. A szakmában viszont nem igazán létezik ünnepnap, ezért most is sok helyen fogok zenélni. Néhány helyszínen pedig már hagyománnyá vált a karácsonyi fellépésem. Ilyen például Szécsény, ahol december 27-én immár tizedik alkalommal felelek a jó hangulatért.

– Van valamilyen különleges családi tradíciótok?

Én és a feleségem is a nagymamánknál nőttünk fel, akik sajnos már nincsenek köztünk. Így az elmúlt években nem voltak kivételes szokásaink. A családalapítás óta azonban teljesen más értékek kerültek előtérbe az életünkben. Számunkra a karácsony kisfiunk születése után nyerte el az igazi értelmét, aki rengeteg örömöt okoz nekünk. Ezért idén olyan különleges helyzet állt elő, hogy saját magunk teremthetjük meg az ünnepi hagyományainkat. Amelyeket mindenképp a legjobb tudásunk szerint és szeretetteljes módon fogunk megadni egymásnak.

– Mi a legkedvesebb emléked?

A legszebb az első közös karácsonyom a feleségemmel és a kisfiammal. Egy gyermeknél nincs nagyobb öröm a világon, még ha kicsit közhelyesen is hangzik. Ezért nagyon remélem, hogy mindenki megtapasztalhatja, hogy mit jelent szülőnek lenni, valamint ezúton is szeretnék boldog karácsonyt kívánni mindenkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában