szórakozás

2019.02.11. 18:54

Idén még több meglepetést tartogat a Bánkitó fesztivál

Július 10. és 13. között ismét Bánkitó Fesztivál várja az érdeklődőket a hazai és európai zenei színtér legfrissebb és legizgalmasabb bandáival.

Sz. R.

Már-már hagyomány, hogy Bánkon minden évben fellép legalább egy a világ legkurrensebb punk zenekaraiból a fesztivál nagyszínpadán, ez a sorozat pedig idén is folytatódik.

Több közkedvelt magyar zenekar mellett egy Grammy-díjas kanadai formáció is szerepel a műsorlistán, illetve Svédország jelenleg legizgalmasabb punkzenekara is ellátogat megyénkbe. A neves fellépők mellett a 2019-es esztendőben ismét izgalmas újdonságokkal érkezik a Bánkitó zenei programja, ennek egyik legfontosabb része egy új színpad felállítása lesz, amely kifejezetten 30-40 perces koncertekre lesz optimalizálva.

A fesztivál szervezői első körben 14 fellépőt jelentettek be, de a zenészek listája a következő hetekben folyamatosan bővülni fog. A fesztiválra kedvezményes árú bérleteket március 21-ig lehet megvásárolni hétfőtől pedig a napijegyek is elérhetővé válnak a szórakozni vágyóak számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában