P.S.: I Love You

2018.02.17. 19:06

Mosolyokért ragasztanak cetliket

Motivációs üzenetekkel, versekkel és idézetekkel teli cetliket ragasztottak ki a Ifjúsági Tanácsadó és Információs Iroda munka­társai és látogatói a város, illetve a környező települések különböző pontjain.

Sz. R.

A kezdeményezéssel a Valentin-naphoz is rendhagyó módon kapcsolód­tak, a fő cél pedig az, hogy mosolyt csaljanak a lakosok arcára. Próbáltak olyan üzeneteket kirakni, amik mindenkinek jóleső érzést közvetítenek, és feldobják a szürke napokat.

A Nógrád Megyei Hírlap is kapott a minap egy motiváló üzenetet

Az akció, amelyben bárki részt vehet, folytatódik a napokban. A szervezők reménykednek benne, hogy ezáltal minél több kis üzenet elér az emberekhez, amiket oszlopokra, falakra, padokra, és üzletek bejáratához ragasztanak.

A projekt megálmodói csak azt kérik, ha bárki találkozik az üzenetekkel ellátott cetlikkel, ossza meg a „P. S.: I Love You! Ragasszuk tele a várost kedves üzenetekkel!” című közösségi oldalon. Ezzel is visszajelzéseket kapnak a kezdeményezés sikeréről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában