Helyi közélet

2016.11.04. 07:21

Kiégett egy sorház egyik lakása

fenyvesi

Kigyulladt egy kolónia sorház szélső lakása tegnap reggel Salgótarjánban, a Hársfa úton - a tűzben senki nem sérült meg.

[caption id="" align="aligncenter" width="3008"] Fotó: Hüvösi Csaba[/caption]

Salgótarján. A hozzávetőleg hatvan négyzetméter alapterületű ház konyhája és egyik szobája teljes terjedelmében lángokban állt, ám a salgótarjáni hivatásos tűzoltó-parancsnokság gyors és szakszerű beavatkozásának eredményeként sikerült megakadályozni, hogy a lángok továbbterjedjenek a kolóniasor további lakásaira. A tűzoltók, miután hőkamerával átvizsgálták, hogy tartózkodik-e valaki az épületben, egy propánbutángáz-palackot mentettek ki a tűzzel érintett területről, majd visszahűtötték azt, így megelőztek egy esetleges robbanást. Az egységek végül három vízsugárral oltották el a lángokat, majd elvégezték az utómunkálatokat. A tűzoltás idejére a kolóniasor további lakásaiból biztonságos távolságra kísérték a tűzoltók a lakókat, akik a lángok megfékezését követően visszatérhettek otthonukba. A tűzzel érintett lakás lakhatatlanná vált, lakosságvédelmi intézkedésre azonban nem volt szükség, lakói rokonokhoz költöztek – tájékoztatta lapunkat Angyal Eszter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

[caption id="" align="aligncenter" width="2838"] Fotó: Hüvösi Csaba[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="2444"] Fotó: Hüvösi Csaba[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában