Reggeli ébresztő

2018.09.11. 16:59

Kétgyermekes anyát kopasztottak meg Sebestyén Balázsék Tarjánban (videók)

A Rádió 1 műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc útra keltek, hogy élőben ébresszék a salgótarjániakat. A Fő téren fergeteges hangulatot varázsoltak.

Papp Bianka

Valódi tömeg gyűlt össze a salgótarjáni Fő téren kedd reggel, amely nem volt véletlen, hiszen a az ország egyik legkedveltebb rádiójának műsorvezetői személyesen innen jelentkeztek be.

 

A rádiózás nagyágyúi ismét feldobták a szürke hétköznapokat, de ezúttal személyesen is találkozhattak velük a helyi rajongók. Ha nem lett volna elég, hogy egyenesen a megye szívéből ébresztették az országot, még különböző játékokkal is készültek, amelyek igazi kihívást jelentettek a részvevőknek.

Az első játékukban valódi bátorságra volt szüksége a jelentkezőnek – aki egy két gyermekes anyuka volt – ugyanis nem kértek tőle mást, mint egy hajvágást, mégpedig kopaszra. Természetesen teljesítette a feladatot, így szegényebb lett a hajával, viszont gazdagabb százezer forinttal.

A következő feladat sportosabbra sikeredet. A rendhagyó teke során a játékosnak testével kellett letarolnia az olajos kannákat, amely nagyjából sikerült is. Mint megtudtuk ő nem saját magának, hanem egy jótékonysági alapnak szánta az elnyert összeget. A harmadik feladat bizonyult a legtesthezállóbbnak itt vidéken, ugyanis nem volt más, mint tehénfejés, ahol két bátor hölgy mérte össze tudását. A győztesnek összesen nyolc deciliternyi tejet sikerült kicsikarnia a mű állatból és ezzel ő lett a százezer forint gazdája.

A Szécsényfelfaluból érkezett Kuris Andrea elárulta, hogy a megnyert összeget építkezésre fogja szánni, ugyanis külön lakrészt szeretnének kialakítani a húgának. Kérdésünkre, miszerint miért pont ezt a játékot választotta azt válaszolta, hogy nagyon szívesen játszott volna mást is, azonban lemaradt a jelentkezésről, ami lehet nem is baj, mert a fejésben van egy kis rutinja.

A rádiósok ébresztő műsora alatt nem csak pénznyeremények, de ajándékcsomagok gazdára találtak, nem beszélve a sok-sok fotóról és aláírásról, amelyet készséggel osztogattak a fiúk.

Természetesen ismét bebizonyosodott, hogy a nógrádi emberek mennyire vendégszeretőek, hiszen különböző finomságokkal készültek Balázséknak. Megkóstolhatták, milyen az itteni lángos, rántotthús vagy éppen a házi készítésű gyümölcslé.

[eweb-voting id="2357557"]

 

(Borítókép: Hüvösi Csaba, Első videó: " target="_blank" rel="noopener">Rádió 1 Facebook oldala, Második videó: Szabó Péter)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában