Félelmetes

2018.05.19. 09:37

Zabar: újabb információkat tudtunk meg a ma elkövetett gyilkosságról

A bűncselekmény áldozata egy 28 éves férfi.

A rendőrséghez május 19-én 1 óra 45 perckor bejelentés érkezett arról, hogy Zabaron, az utcán egy férfit megöltek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt indított nyomozást. A kiadott közlemény szerint a hatóság tagjai a helyszíni szemlét, adatgyűjtést és a bűncselekmény körülményeinek tisztázását, elkövetők felkutatását nagy erőkkel megkezdték.

 

Fotók: police.hu

 

10:00

Portálunk úgy tudja, az áldozat egy börtönviselt, zabari lakos, ifj. O. Pál, akin az eddig ismeretlen támadó olyan súlyos, szúrt sebeket ejtett, hogy abba nem sokkal később belehalt. A férfi állítólag bejelentett munkahellyel nem rendelkezett, rendszeresen fogyasztott kábítószert, illetve kereskedett is azokkal. Családja feltehetően az előbb említettekből kifolyólag, valamint elviselhetetlen agresszív viselkedése miatt elhagyta. Pál sokat tartózkodott a Heves megyei Pétervásárán, ahová új kapcsolata kötötte, de ebből a románcból született gyermekét az illetékes gyámhivatal jobbnak látta máshol elhelyezni. A zabariak elmondása alapján úgy tudjuk, Pálnak nem csak a faluban, de más községekben is voltak ellenségei, ezért a történteken nem mindenki lepődött meg.

Információink szerint a rendőrség már több gyanúsítottat bevitt a salgótarjáni kapitányságra kihallgatásra.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban egyelőre a tíz óra előtti (fentebb) információkat adta ki hivatalosan, de amint érkezik tőlük újabb tájékoztatás, frissítjük cikkünket.

 

 

Címkék#Zabar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában