Közgyűlés

2024.04.25. 12:26

Tájékoztatást adott a rendőr-főkapitányság Nógrád bűnügyi helyzetéről

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tavalyi közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről számolt be a vármegyei közgyűlés mai ülésén.

Dr. Somsich Gabriella (balra) és a városi kapitányságok vezetői a vármegyei közgyűlés ülésén

Fotó: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének április 25-én megtartott ülésén adott tájékoztatást a rendőr-főkapitányság a 2023. évi közbiztonsági és bűnügyi helyzet alakulásáról - közölte portálunkkal a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Dr. Somssich Gabriella dandártábornok, rendőrfőkapitány mellett a közgyűlésen részt vett a vármegye öt rendőrkapitányságának vezetője is.

Skuczi Nándor, a közgyűlés elnöke elismerését és köszönetét fejezte ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság teljes személyi állományának a vármegye közrendjének védelme és közbiztonságának javítása érdekében végzett szakmai munkájáért. A testület tagjai megköszönték a vármegye rendőri állományának a közbiztonság érdekében végzett tevékenységét, majd a testület egyhangúlag elfogadta az elhangzottakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában