Rendezvény

2024.04.13. 13:00

Ki visz majd haza? Pásztón koncertezik a Bikini

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik Pásztón a Múltidéző Zsigmond Napot.

Nagy Orsolya

Mint arról a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ a Facebook-oldalán beszámolt, a település népszerű rendezvényét április 27-én, szombaton tartják majd. Hozzátették: már reggel 7 órakor elkezdődik az esemény az 1500-as évek ételeinek főzőversenyével, amelyre várják a csapatok jelentkezését.

Megannyi program csábít szórakozásra

A kora délutáni órákban jelmezes felvonulás lesz majd, amelyet a Szelindek Együttes vezet. Ezt követően FolkÓra veszi kezdetét, amely után a Karida Hastánccsoport lép színpadra. Később a Szent László Vitézei ostromjátékát élvezheti a közönség, amelyet a Bordó Sárkány zenekar élő koncertje követ. Az est sztárja pedig nem más lesz, mint a Bikini zenekar, amely után tűzzsonglőr bemutatót tartanak. Végül utcabállal zárják a napot, amelynek hangulatáról az Alapi Music Band gondoskodik majd. A rendezvényen lesz továbbá nemezelés, csillámtetoválás, népi játszótér, ugrálóvár és póni kocsikázás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában