Táncverseny

2024.04.21. 08:08

Minden eddiginél eredményesebben szerepeltek a salgótarjáni tánciskola növendékei

A Magyar Látványtánc Sportszövetség legutóbbi, tiszafüredi versenyén minden eddiginél eredményesebben szerepeltek a salgótarjáni Mona Deja-Vu Tánciskola növendékei.

Gulyás Edina

Kizárólag arany- és ezüst minősítéssel, illetve helyezésekkel tért haza Tiszafüredről a salgótarjáni tánciskola. – A táncosok teljesítménye elismerésre méltó, nagyon sikeresek voltunk a megmérettetésen – tájékoztatta portálunkat Szabó Mona, a tánciskola vezetője.

Mint mondta: Holló Fruzsina, Kálmán Sára, Titton Katalin, valamint Szomszéd Anikó, Békés Melani és Rozmán Száva trióban értek el első helyet arany minősítéssel. További öt produkciójuk arany, másik öt pedig ezüst minősítést szerzett. Így mindenki bejutott az országos bajnokságra.

– Az utóbbi időben elért eredményeinknek köszönhetően azonban nem csak az országos bajnokságon szerepelhetünk, hanem a kassai Európa-bajnokságon is képviselhetjük iskolánkat – fogalmazott Szabó Mona, aki táncoktatóként 14 koreográfiát tanított be a fiataloknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában