Elismerés

2024.04.18. 11:22

Év embere: dr. Boczek Tibor átvette a díjat

Átadta Szabó György, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu főszerkesztője az Év embere elismerést a Pásztói Margit Kórház igazgatójának szerda délután.

Nagy Orsolya

– Immár hagyomány, hogy a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu arra kéri olvasóit, döntsék el, szakmai és emberi teljesítménye, az elmúlt évben elért eredményei vagy éppen életútja alapján ki legyen az év embere a vármegyében. Így történt ez most, amikor – 2023 legolvasottabb cikkei alapján – tíz jelöltet ajánlottunk portálunk látogatói figyelmébe, olyan embereket, akikre kivétel nélkül büszkék lehetünk Nógrád-szerte. Közel hétezer szavazat érkezett rájuk, amelyből a legtöbb voksot dr. Boczek Tibor neve mellett tettek le olvasóink – mondta el a győztes szerdai köszöntésén Szabó György főszerkesztő.

Szabó György, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu főszerkesztője (balra) átadta a díjat az Év emberének
Fotó: Nagy Orsolya / Forrás: Nool.hu

Az eseményen az is kiderült, hogy a Pásztói Margit Kórház főigazgatója mögött a második helyen Andóné Angyal Mária salgótarjáni óvodavezető, a harmadik helyen pedig Aurélien Atinsi, a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnázium tanára végzett.

Dr. Boczek Tibor a díj átvétele után úgy fogalmazott: – Nagyon köszönöm a szerkesztőségnek ezt az óriási megtiszteltetést és azt, hogy felkerülhettem erre a listára, amelyről szavazhattak szűkebb hazánk és Magyarország lakosai. Hozzátette: sok díjat és elismerést kaphat az ember élete során. A legnagyobb díjat, a legmagasztosabb örömet azonban az jelenti, amikor az emberek adják.

Mint mondta: nagyon sokan voltak, akik az eddigi pályafutását és munkáját értékelve szavazatokkal támogatták, hogy jól szerepelhessen ezen a versenyen. Az igazgató háláját fejezte ki minden támogatónak és szavazónak, valamint a szerkesztőségnek is, hogy megkaphatta ezt a díjat.

Az Év emberével készült interjúnk hamarosan olvasható lesz a Nool.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában