Digitális témahét

2024.04.11. 17:00

Digitális témahét: plakátokkal versengenek a bátonyterenyei diákok

Veres Edina

Idén sem maradnak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói a digitális témahéthez kapcsolódó feladatok nélkül. Az egyikhez kötődően az intézmény egy szavazást is meghirdetett.  

Idén ismét csatlakozott a digitális témahét nevű kezdeményezéshez a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán osztotta meg a tájékoztatást, amely szerint a témahéthez kapcsolódóan egy plakátkészítő versenyt is meghirdettek. A diákok számára kitétel volt, hogy a mesterséges intelligencia segítségével készítsék el a pályaműveket. A próbatételre végül nem kevesebb mint 34 alkotás érkezett. Az oktatási intézmény a posztjában szavazást hirdetett, így a Fáy Facebook-követői is voksolhatnak, hogy nekik melyik plakát tetszik a legjobban. A tájékoztatásból az is kiderült, hogy a szavazás április 14., vasárnap éjfélkor zárul. A szervezők az első három legtöbb voksot begyűjtő alkotás készítőit jutalmazzák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában