Panasz

2024.04.19. 16:20

Balesetveszélyessé vált a Tulipánfa út Salgótarjánban: felszólították az illetékeseket

Szabó Csaba és Kreicsi Bálint közösen járták be a minap Salgótarjánban a Tulipánfa utat, amelynek egy szakasza a kábelfektetési munkálatok és az esőzés miatt járhatatlanná vált. Számos panasz érkezett az üggyel kapcsolatban, amely portálunk érdeklődését is felkeltette, ezért utánajártunk a történteknek.

Sipos Nina Vivien

Portálunk figyelmét egy hozzánk beérkezett salgótarjáni lakos panaszos levele keltette fel az esettel kapcsolatban. Somlyóbányán, a Tulipánfa utcában építette ki az MVM-mel a Vantage Towers Magyarország a hálózatát, a telepített átjátszóállomáshoz vezetett kábel végett pedig két helyen is felbontották a kivitelezők az utat. Ennek következtében, valamint a lehulló csapadék miatt több személygépkocsi is elakadt a hatalmas sárban, továbbá balesetveszélyessé vált az ottani közlekedés.

Szabó Csaba (jobbra) és Kreicsi Bálint közösen járták be a minap a Tulipánfa utat
Forrás: Facebook

Szabó Csaba önkormányzati képviselő Kreicsi Bálinttal, a kormánypárt salgótarjáni polgármesterjelöltjével közösen bejárta a helyszínt, majd egy Facebook-posztban felszólította a kialakult helyzetért felelősöket  – a kivitelezőt és a beruházót egyaránt –, hogy azonnal intézkedjenek az út helyreállítása érdekében. Hozzátette, hogy amennyiben nem rendelkeznek közterület bontási engedéllyel, akkor bírság kiszabását kell kezdeményezni.

Portálunk a Vantage Towers Magyarországot és az MVM-et is megkereste, azonban egyelőre nem érkezett tőlük válasz arról, hogy milyen lépéseket kívánnak tenni az esettel kapcsolatban. Amint érkezik visszajelzés mindkét szolgáltatótól, frissítjük cikkünket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában