Menetrend

2024.03.14. 13:35

Nógrád-szerte megváltozik a menetrend a nemzeti ünnepen és a hétvégén

A Magyar Államvasutak Zrt. és a Volánbusz Zrt. arra kéri utasait, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak a menetrendekről, ugyanis a nemzeti ünnep, valamint a hosszú hétvége miatti esetleges járat változások történhetnek.

Sipos Nina Vivien

Változik a menetrend a hosszú hétvégén

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

A MÁV és a Volánbusz a hivatalos honlapjukon tájékoztatta utasait arról, hogy március 15-én, pénteken, a nemzeti ünnepünk napján és a hosszú hétvégén előreláthatólag nagyobb utasforgalom várható, valamint ünnepnapi és hétvégi közlekedési rend lép érvénybe. Érdemes az utazásunk előtt részletesen tájékozódni, ugyanis Nógrád vármegyében is megváltoznak a helyi és helyközi buszjáratok, illetve a vonatok menetrendje. 

Ajánlott minél előbb gondoskodni a jegyek megvételéről, biztosítva ezzel a szabad helyet az utazásra. Ehhez az utasok használhatják a kihelyezett automatákat, vagy akár online az Elvirán, a MÁV applikációban, továbbá a www.menetrendek.hu oldalon is kiválthatják a menetjegyüket.

"Március 14-én, csütörtökön a hét utolsó munkanapjára és tanítási napjára, 15-én, pénteken munkaszüneti napra, 16-án, szombaton szabadnapra, 17-én vasárnap a hét első tanítási- és munkanapját megelőző munkaszüneti napra, 18-án pedig a hét első munkanapjára és tanítási napjára érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszjáratok. Az áruházak és bevásárlóközpontok március 15-én zárva tartanak, ezért az ezeket érintő járatok is az ünnepnapi menetrendjük szerint közlekednek" – olvasható a MÁV weboldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában