Jutalom

2024.03.01. 07:57

Nem maradt el a jutalom: tortát kaptak a véradók toborzásáért a diákok Dorogházán

Sikeres véradásnak adott helyet a közelmúltban a Móra Ferenc Általános Iskola Dorogházán, mintegy harmincan nyújtották karjukat tűszúrásra. Ahhoz kapcsolódóan véradó-toborzó versenyt hirdetett az intézmény, a tortának ezúttal a 8. osztályosok örülhettek.

Gulyás Edina

A napokban sokan nyújtották karjukat tűszúrásra Dorogházán, az általános iskolában. Mint arról portálunk is beszámolt: mintegy harminc véradó vett részt az eseményen. Az intézmény nem első alkalommal adott helyet véradásnak, a dolgozók közül többen is rendszeresen segítenek ezen a módon beteg embertársaikon, és a diákok szülei is egyre aktívabbak ezen a téren.

Az iskolai véradások osztályok közötti versenyek is egyben, ugyanis minden alkalommal jutalmazzák azt az évfolyamot, amelyik a legtöbb donort mozgósítja. Az ajándék ezúttal sem maradt el, a 8. osztályosok örülhetett a tortának, amit Kővári Lászlóné polgármester ajánlott fel. A finomság szinte pillanatok alatt elfogyott – adták hírül az intézmény közösségi oldalán.

Hozzátették: a faluvezető nemcsak a diákokat lepte meg, köszönetképpen kaptak egy ajándék tortát a tantestület véradói pedagógusai, kollégái is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában