Játék

2024.03.01. 14:10

Színek kavalkádja: nem szürkék a hétköznapok a bátonyterenyei iskolában

Ezen a héten szó szerint megszínesítették a diákok hétköznapjait a bátonyterenyei Kossuth Lajos Általános Iskolában.

Gulyás Edina

Hétfőn feketében, kedden pedig kék színű ruhában érkeztek a tanulók és a pedagógusok a bátonyterenyei Kossuth iskolába. A szerda színe a zöld volt, míg a csütörtöké a piros. Ezzel a jópofa játékkal szó szerint megszínezték az intézmény közösségének hétköznapjait ezen a héten.

– Nem első alkalommal tartottuk meg ezt a programot, már harmadik éve készülünk erre a diákokkal és a pedagógusokkal együtt. A kis játék lényege, hogy minden nap egy meghatározott színű ruhába érkeznek a gyerekek és a felnőttek is az intézménybe. A játékban való részvétel természetesen nem kötelező, de a tanulók, főleg az alsó tagozatosak nagy örömmel vesznek részt abban, a közösség 80-90 százaléka az adott színű ruhát ölti magára – tájékoztatta portálunkat Várszegi István igazgató.

Mint mondta: idén egy kis csavarral még élvezetesebbé tették a programot: minden nap kis versike került ki az intézmény közösségi oldalára, ami meghatározta a másnapi árnyalatot. A gyerekek nagyon szeretik a színes hetet, ezekben a napokban nagyobb kedvvel mennek iskolába, ahol néhány fotón meg is örökítik a szivárvány színeiben pompázó osztályokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában