Színház

2024.03.12. 11:53

Különleges meglepetésben volt részük a tarjáni idősek otthonában a lakóknak és a dolgozóknak

Nagy meglepetés érte a közelmúltban a Baglyaskő Időskorúak Otthona lakóit és dolgozóit, amelynek apropóját a decemberi, Budapesti Operettszínházban tett látogatás adta.

Gulyás Edina

Pillanatkép a rendezvényről

Fotó: Facebook

Az azzal kapcsolatos felejthetetlen élményekről akkor beszámoltak az intézmény közösségi oldalán is, erre reagálva Kiss-B. Attila, a színház főigazgatója köszönő levelet küldött a napokban az otthon közösségének – adták hírül az időskorúak otthona Facebook oldalán. 

Amint arról beszámoltak, a levelet – amelyben Kiss-B. Attila örömét fejezte ki amiért a Csárdáskirálynő című előadás ilyen felejthetetlen élményt nyújtott a székorúaknak – Pál Cecília, a salgótarjáni intézmény vezetője olvasta fel. A köszönő levél mellett meglepetést is rejtett az ajándékcsomag: Somfai Péter: Somossy a mágus – egy színházpalota születése című kötetét. A lakók örömmel fogadták azt és a korábbi látogatás emlékeit felidézve, már a következő színházi élmény tervezgetését is elkezdték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában