Díj

2024.03.23. 08:48

Különdíjat érdemelt az érsekvadkerti diákok rajza

Az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola 2. b osztályos tanulói, Kovács Zorka és Pistyúr Emese különdíjban részesültek a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által meghirdetett ”Magyar zászló és címer„ című, a diaszpóra egész területére kiírt rajzpályázatán.

Lászlók Judit

A díjakat közelmúltban a Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében vehették át a lányok

Forrás: Beküldött

Az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola portálunkhoz eljuttatott közleményben tudatta, hogy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által meghirdetett ”Magyar zászló és címer„  című rajzpályázaton a szakmai zsűri döntése alapján intézményük 2. b osztályos tanulói, Kovács Zorka és Pistyúr Emese különdíjban részesültek. Kiemelték, Kovács Zorka „Magyar űrhajóst az űrbe!” című képét, illetve Pistyúr Emese „A kiskakas gyémánt félkrajcárja” című alkotását 7260 rajz közül találta az elismerésre érdemesnek a neves zsűri. A díjakat közelmúltban a Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében vehették át a lányok, felkészítőjükkel Gura Ildikó tanárnővel. 

– Felemelő érzés volt ilyen magas szintű díjat elhozni és a sok gratulációt fogadni. Boldoggá tett az az elismerés, miszerint átlagon felüli teljesítményt mutattunk alkotók és felkészítő pedagógusok együtt – mondta portálunknak Gura Ildikó. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában