Évértékelő

2024.03.02. 10:07

A rendőrök munkájának köszönhetően jó a közbiztonság Balassagyarmaton

Balassagyarmat képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta Belovai Róbert rendőrkapitány éves beszámolóját.

Lászlók Judit

A képviselő testület egyhangúlag elfogadta a rendőrség beszámolóját

Forrás: Police.hu

Balassagyarmat önkormányzatának képviselő-testülete csütörtökön tartotta soron következő ülését, amelynek egyik napirendi pontja a helyi rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről szóló beszámoló megtárgyalása volt – közölte portálunkkal Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
 Hozzátette: Belovai Róbert rendőr alezredes, kapitányságvezető az írásos beszámoló kiegészítéseként többek között kitért arra is, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés kiemelkedő, amelynek fenntartása a város jó közbiztonsági helyzetének biztosítása érdekében továbbra is kiemelt jelentőséggel bír.

Király-Kollár Ramóna kifejtette továbbá: az évértékelőn részt vett dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány is, aki megköszönte az önkormányzat együttműködését és a rendőrkapitányság részére nyújtott egész éves támogatását. Majd kitért arra is, hogy Csach Gábor, a város polgármestere kiemelte, Balassagyarmat lakosságának biztonságérzete jó és ez a rendőrségnek köszönhető.

– A képviselő-testület ellenszavazat nélkül, egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját és megköszönte a Balassagyarmati Rendőrkapitányság teljes személyi állományának a munkáját – tudtuk meg a sajtóreferenstől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában