Jegyzet

2024.03.13. 12:18

Gardróbfrissítés

Gulyás Edina gondolatai a témában.

Gulyás Edina

Tavasszal mindig ellenállhatatlan csábítást érzek arra vonatkozóan, hogy felfrissítsem a ruhatáramat. A téli hónapokat követően nem csak azért van erre szükség, mert az új, színes darabok számomra boldogsághormont jelentenek. Velem az is gyakran elő szokott fordulni, hogy a gondosan elcsomagolt tavaszi nadrágok és szoknyák összemennek a hideg évszakban. Szóval nincs mese, amint az első langymeleg napsugarak a szabadba szólítanak, hozzám a kirakatok is elkezdenek beszélni. Sőt, a kedvezményekkel kecsegetető árleszállítások egyenesen kiabálnak, hogy térjek be a boltba. Nem csak a fizikai valóságba, hanem a virtuálisba is. 

Sajnos nem csak a ruházati üzletek veszélyesek rám ebben az időszakban, de a drogériák is csábítanak. Bódultan szagolgatom a könnyű parfümöket, hosszasan nézelődök a tavaszi árnyalatú rúzsok és körömlakkok között és egy-egy színes ékszer is gyakran levesz a lábamról. Apropó láb, a cipőknek sem tudok ellenállni. És ha új lábbelit vesz az ember lánya, akkor ahhoz már egy színben passzoló táska sem árt.  A frissítést tehát ezekben a hetekben nagyon komolyan veszem, de nem csak a saját szekrényeimet fésülöm és alakítom át. A gyerekek minden évszakban kinövik az előző szezonról megmaradt darabokat. Ha azonban összeszámolom a különféle szerzeményekre kiadott összeget, nyugodtan kijelenthetem: esetemben a tavasz nem csupán a kutyák bundáját karcsúsítja le, de bizony a pénztárcámat is...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában