Kiváló eredmények

2024.03.28. 10:10

Elképesztő minősítéseket szereztek a salgótarjáni fiatalok a gyöngyösi táncfesztiválon

Fantasztikus eredményekkel tértek haza Gyöngyösről a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájának tanulói, akik a XII. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon vettek részt a napokban.

Sipos Nina Vivien

Egy sikeres és élményekben gazdag rendezvényen vett részt a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájának tehetséges tanulókból álló csapata, ugyanis a közelmúltban vettek részt a XII. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon, amelyet Gyöngyösön rendeztek meg.

Az iskola a hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatott az eseményről, és az ott elért eredményekről, emellett pedig a bejegyzésükben a köszönetüket is kifejezték Salgótarján önkormányzatának és Fekete Zsolt polgármesternek az anyagi támogatás, illetve a beléjük vetett bizalom miatt. Mint írták: tizenkét koreográfiát tanított be ötven tanulónak Oláhné Franczuz Erika, aki a táncfesztiválon koreográfusi fődíjban, illetve egyesületi különdíjban részesült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában