Pályázat

2024.03.30. 12:12

Elindult a közösségi infrastruktúra fejlesztését célzó projekt kivitelezése Zabaron

Fokozott óvatosságra kéri a közlekedőket Zabar önkormányzata egy, a község szívében elinduló beruházás megvalósítása miatt.

Veres Edina

Immár a harmadik Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszos beruházás kivitelezési munkálatai kezdődtek meg a napokban Zabaron. A projekttel kapcsolatban Ferencz Nándor Lajos, a település polgármestere portálunknak elmondta: a 25 millió forintos pályázati összegből olyan objektumokat hoznak létre a falu központjában, amelyek a különböző programok, például a Zabari Hidegfesztivál megvalósításához szükségesek.

A napokban a község Facebook-oldalán jelent meg friss tájékoztatás a pályázattal kapcsolatban. Mint írták: a „Közösségi infrastruktúra-fejlesztés Zabar községben” című projekt keretében egy térkövezett közparkot építenek ki, ahol helyet kap majd egy színpad és egy kiegészítő épület is. A bejegyzésben arra kérték a lakosokat, hogy a munkagépek mozgása miatt a Petőfi út 30-tól egészen a 44-es házszámig terjedő részén fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában