Korszerűsítés

2024.03.04. 12:12

Élhetőbbé teszik a várost: folyamatosak a felújítási munkálatok Salgótarjánban

Folyamatosak a munkálatok annak érdekében, hogy a megyeszékhelyet szebbé és élhetőbbé tegyék, erről pedig a Salgótarjáni Foglalkoztatási Nonprofit Kft. a Facebook-oldalán tett említést.

Sipos Nina Vivien

Mint írják: ahogy közelít a tavasz, egyre több helyen nyílik lehetőségük arra, hogy a közösségi tereket újszerű állapotba hozzák. Az érintett szakaszok helyszínein képek is készültek, amelyeket posztjukban tettek közzé. A nyugati városrészen a könyvtár fölött lévő díszburkolat teljes letisztítását és a Vásártéren a Javker Kft. parkolója fölött lévő pihenősarok helyretételét érintik a munkálatok.

„A padok elkorhadtak és a területen lévő járdalapokat is benőtte a természet. A javíthatatlan padokat eltávolítottuk, a járdalapokat megtisztítottuk és az ott maradt padokat megjavítjuk. A területeken a füvet levágtuk, így a lakók ismét élvezhetik majd a beköszöntött jóidőt ezen a területen is” – olvasható a Foglalkoztatási Nonprofit Kft. bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában