Helyreállítás

2024.03.29. 16:11

Ekkor válhat újra akadálymentessé a somoskőújfalui kereszteződés

Több olvasónk érdeklődött szerkesztőségünknél, van-e információnk arról, mikor fejeződik be a helyreállítási munka Somoskőújfaluban, a Hegyalja és a Somosi út kereszteződésében. Utánajártunk, íme a válasz!

Nool.hu

Olvasóink fényképeket csatolva arról informálták szerkesztőségünket, hogy Somoskőújfaluban, a Hegyalja és a Somosi út kereszteződésében hetek óta akadályt képeznek a helyreállítási munka miatt kihelyezett táblák, objektumok, melyeket az autósoknak folyamatosan kerülgetniük, ráadásul a bekanyarodást is nagyban nehezítik. 

Az autósok fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Forrás: Beküldött fotó

Az ÉRV Zrt.-nél érdeklődtünk, mikorra várható, hogy újra akadálymentessé válik a forgalmas kereszteződés. A társaság arról tájékoztatta portálunkat, hogy az érintett helyszínen a meghibásodott, balesetveszélyes fedlap rekonstrukcióját a közelmúltban szakembereik elvégezték. Hozzátették, hogy a vállalkozó április 4-ig vállalta az aszfaltburkolat helyreállítását és a korlátozó táblák elbontását. Az ÉRV Zrt. a jelzett időpontig még kéri a lakosok és az autósok türelmét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában