Környezetvédelem

2024.03.18. 17:28

Díjmentesen ledarálják az ágnyesedékeket Szügyön

Lászlók Judit

Szügy önkormányzata a közösségi oldalán adta hírül, hogy idén tavasszal újra díjmentesen ledarálják a metszésnél keletkező ágnyesedéket és gallyakat 5 centiméteres vastagságig. Mint írták, az így keletkezett aprítékot a tulajdonos maga is hasznosíthatja például mulcsozásra vagy komposztkészítéshez. Azonban, aki nem kívánja felhasználni, az csak hagyja helyben és az illetékesek a darálást követő napokban elszállítják azt.

Az önkormányzat a bejegyzésben ismertette, hogy a településen a március 18-tól a Hunyadi út, Rákóczi út, Béke út, Kinizsi utca és a Kis utca kerül sorra. A március 25. héten a Mikszáth út, Gazdasági út, Ifjúság útja, Madách utca, Hősök tere, valamint a Toldi utca, majd az április 2. héten a Petőfi út, Árpád út, Ady Endre utca, Jókai utca, József Attila utca, Arany János utca, Zrínyi utca és a Sport utca következik. Végül az április 8. héten a Kossuth Lajos utca, Napsugár utca, Fáy András utca, Csalogány utca, Gárdonyi utca, Vörösmarty utca kerül sorra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában