Megmérettetés

2024.03.16. 10:18

Diákolimpián bizonyítottak a dorogházai mórás diákok

A napokban rendezték meg a Diákolimpia körzeti döntőjét, amelyen a dorogházai általános iskola diákjai is megmérették magukat.

Gulyás Edina

A Magyar Diáksport Szövetség a teljes körű iskolai sport tehetséggondozás, a sporttevékenységek és sportágak népszerűsítése, valamint a tanulók egészséges életmódra nevelése céljával a 2023/2024. tanévben immáron 37. alkalommal hirdette meg az ország valamennyi általános és középiskolájában a Diákolimpiát. A megmérettetésen idén is részt vesznek a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskola diákjai. 

A napokban Bátonyterenyén rendezték meg a futás körzeti döntőjét, amelyen 22 mórás tanuló vett részt, a fiatalok szinte minden korosztályban képviselték iskolájukat. A megyei döntőbe nyolcan jutottak tovább: Szűcs Vivien, Bódi Linett, Váradi Ketrin Alexa, Puporka Jázmin, Hajdú Benedek, Poroszkai Fatima, Tupi Sándor és Szabó Zétény. Felkészítő tanáruk Fodor Péter. Az eredményről az iskola közösségi oldalán is beszámoltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában