Hajköltemény

2024.03.18. 08:01

Az országos verseny első helyezését és a különdíját is elnyerte a gyarmati fodrásztanuló

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (SZC) Szondi György Technikum és Szakképző Iskola a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Mihály Gusztáv Balázs, az intézményük 12. B osztályos tanulója és felkészítője, Istókné Ujvári Katalin oktató az I. Kreatív Szépítész Gála országos döntőjében elnyerte az első helyezést és különdíjat is.

Lászlók Judit

„A Debreceni Szakképzési Centrum Kreatív Technikuma rendezte az eseményt. Az elődöntőből 12 fodrász és 12 kozmetikus versenyző jutott a döntőbe.” – olvasható a közleményben. Hozzátették:”A versenyen az előzőleg videón beküldött hajkölteményt kellett élőben 90 perc alatt megalkotni. Az értékelés szempontjai az összhatás és a szakmaiság mellett az öltözet, a smink, a frizura, az alkalmas modell, az egyedi fantáziaelemek voltak.”

Kiemelték, Mihály Gusztáv Balázs minden szempontból a legjobbat alkotta, amelynek létrejöttében közreműködött a tanuló sminkese, Vig Sára és a modellje, Helecz Réka oktató. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában