Előadás

2024.02.24. 08:04

Újabb lehetőség nyílik a pásztói francia tagozatos végzősök előtt

Nagy Orsolya

A Mikszáth Kálmán Gimnáziumba látogatott a közelmúltban a párizsi székhelyű francia menedzsment iskola, az ESSCA Grande École budapesti kampuszának képviseletében, a nemzetközi beiskolázásért felelős Chloé Martineau – adta hírül az intézmény az oldalán. Mint fogalmaztak, Chloé Martineau a francia tagozat végzős diákjainak tartott tájékoztatót az 1993 óta Budapesten is működő francia üzleti iskoláról, amelynek diplomája a francia Conférence des Grandes Ecoles minősítésével rendelkezik.

Hozzátették: az ESSCA diákjai kiemelkedő színvonalú tudományos, gyakorlati és kulturális oktatásban részesülnek. A képzésre jellemző a munkaorientált elhivatottság, az innovatív projektmunkát alkalmazó oktatási módszerek és a digitális technológiák használata az órák során.

Az intézmény arra is kitért, hogy az iskola kiválóságát és az oktatás minőségét a három legrangosabb nemzetközi minősítés – AACSB, az AMBA és az EQUIS – is elismeri. A tanulmányaik végén a hallgatók a francia állam által is elismert francia diplomát szereznek, amelyet a multinacionális vállalatok nagyra értékelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában