Kérdőív

2024.02.01. 18:48

Robog a salgótarjáni konzultáció, kíváncsiak a városlakók véleményére

A Fidesz Salgótarjáni Szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Szervezete és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület városi konzultációt hirdetett. A kérdőívek február 4-ig minden helyi háztartásba eljutnak.

Nool.hu

Minden salgótarjáni véleményére kíváncsiak a kérdőív készítői

Forrás: Nool

Fenyvesi Gábor, a Fidesz városi elnöke portálunkkal közölte: az elmúlt évtizedben, a jelenlegi városvezetés alatt megtorpant Salgótarján fejlődése. 

– Hiába a soha nem látott mértékű kormányzati támogatás, nem haladnak a városi felújítások, beruházások. Nem létesült elegendő új munkahely, az emberek kevés pénzből élnek. Salgótarján gazdasága stagnál, a közterületek állapota romlik, a zöldfelületek rendezetlenek, a városkép egyre rosszabb. Úgy tűnik a baloldali városvezetés eltávolodott az embereket foglalkoztató fontos kérdésektől – emelte ki az elnök, hozzátéve:

Itt az ideje, hogy a salgótarjániak mondják meg, mi a helyes irány!

Február 4-ig minden háztartásba eljut a kérdőív
Forrás: Nool

Fenyvesi Gábor hangsúlyozta: arra kérnek mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs kérdőívet, mely február 4-ig minden salgótarjáni háztartásba eljut. 

– Szeretnénk, ha minél többen visszajuttatnák a kitöltött konzultációs íveket. A kérdőíveken megtalálhatók a leadási pontok és munkatársaink elérhetőségei, akik szívesen segítenek a betétlapok visszajuttatásában – ismertette az elnök. 

Fórumokat szerveznek

Február 5-től előre meghirdetett helyeken és időpontokban találkozhatnak a kérdőív készítőivel, ötletgazdáival a közterületi fórumokon is, melyeken a kitöltött kérdőíveket le is tudják adni a lakosok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában