Természet

2024.02.28. 10:52

Népszerűek az ipolytarnóci bemutatóhely különleges, tematikus túrái

Népszerűek a látogatók körében az Ipolytarnóci Ősmaradványok bemutatóhelyről induló különleges, tematikus túrák. Már most érdemes készülni a márciusban induló fő turisztikai szezonra.

Gulyás Edina

A Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geopark őslénytani központjának különleges, tematikus túrái népszerűek a látogatók körében – adta hírül a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a bemutatóhely közösségi oldalán. Mint arról beszámoltak: a téli időszakban is számos túrát indítottak, alkalmanként különleges meglepetéseket tartogatva az azon résztvevőknek.

A bejegyzés arra is kitért: márciusban elkezdődik a terület fő turisztikai szezonja, a geológiai tanösvényen átépített kiscsarnok mellett a lombkorona tanösvény is látogatható lesz. Már most érdemes előre beregisztrálni a március 15-i különleges Kubinyi-emléktúrára, amelynek szervezésében a Magyar Természettudományi Társulat is részt vesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában