Nool.hu podcast

2024.02.15. 17:27

Kreicsi Bálint: Szívügyemnek tekintem Salgótarján sorsát (podcast)

Kreicsi Bálint sikeres üzletember, családapa, férj. Igazi lokálpatriótaként mindig is szívén viselte Salgótarján sorsát, melyet közösségi szerepvállalásai is jól példáznak. A vállalkozóról sokan tudják már városszerte azt is, hogy a Hajrá, Salgótarján! Egyesület polgármester-jelöltjeként megméreti magát a júniusi választásokon. Terveiről, motivációjáról és céljairól is kérdeztük.

Palchuber Kinga

Kreicsi Bálint, a Hajrá, Salgótarján Egyesület elnöke

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Kreicsi Bálint podcastünkben többek között beszélt a családjáról, valamint arról, hogyan fertőzte meg őt a ralizás világa. Emellett kérdeztük társadalmi szerepvállalásairól, de arra is választ adott, hogy miért fontos számára Salgótarján sorsa, jövője. 

Tavaly novemberben hivatalosan is megalakult a Hajrá, Salgótarján! Egyesület, melynek a vállalkozó lett az elnöke. E témát érintően kíváncsiak voltunk arra, hogy mi vezérelte az önkéntes szervezet alapítására, továbbá arra is, milyen célok vezérlik az egyesület tagjait. Az elnök részletesen beszámolt azokról a lakosságot segítő kezdeményezésekről, karitatív akciókról, programokról és túrákról, melyekhez örömmel csatlakoztak a megalakulás óta. 

Kiemelte azt is, hogy a Fidesz Salgótarjáni Szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Szervezete és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület városi konzultációt hirdetett, mert fontosnak tartják megismerni a helyiek véleményét a városról. Hozzátette: ezzel párhuzamosan már február 5-től utcai fórumokon is találkozhatnak velük a helyiek, mely kitelepülések mindegyikén bárkinek a véleményét személyesen is szívesen meghallgatják. A júniusi választásokat érintően Kreicsi Bálint elmondta, mi motiválta akkor, amikor elvállalta a polgármester-jelöltséget. 

Hallgassatok bele podcastünkbe, és ismerjétek meg egy igazi lokálpatrióta gondolatait, városszemléletét, terveit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában