Nool.hu podcast

2024.02.14. 11:23

Kreatív Valentin-nap: a salgótarjáni alkotó tippjeivel garantált lesz a siker! (podcast)

Utolsó pillanatos ajándékok, lakásdekorációk és megannyi kreatív ötlet – Bistei Viktóriától kértünk tanácsokat Valentin-nap kapcsán.

Angyal Eszter

Bistei Vikit ezúttal Valentin-napi ötletekről kérdeztük

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

A szerelmesek ünnepén fiatal és idős párok is egyaránt szeretik egymást meglepni kisebb-nagyobb ajándékokkal. Egy kedves üzenet, szívecske formában szórt kakaópor a reggeli cappucinora, egy szál virág, vagy egy közös filmnézés a nap végén – sokaknak elég is lehet, ám vannak, akik szeretnek ilyenkor kicsit jobban kitenni magukért. 

A saját készítésű ajándékok sosem mennek ki a divatból, éppúgy, ahogy az adott ünnepnek megfelelő lakásdekorációk sem, s mivel nincs ez másként Valentin-napon sem, így a salgótarjániak által ismert és kedvelt alkotót, Bistei Viktóriát hívtuk vendégül az FM 99.3 MHz-en hallható Hír FM salgótarjáni műsorába szerda reggel, hogy kreatív ajándékötletekhez és lakásdekorációkhoz merítsünk ihletet tőle. A beszélgetést hírportálunkon is visszahallgathatják:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában