Születésnap

2024.02.22. 14:38

Kilencvenedik születésnapján köszöntötték a mátranováki nyugdíjast

Forgó Józsefnét, ahogy a helyiek ismerik: Irén nénit, 90. születésnapján az önkormányzat képviselői is köszöntötték Mátranovákon.

Gulyás Edina

Az önkormányzat is felköszöntötte Irénke nénit

Forrás: Beküldött

Éppen 90 esztendővel ezelőtt, 1934. február 21-én született Mátranovákon Forgó Józsefné. Irénke néni egész életét a településen töltötte és napjainkban is a községben él. Az elmúlt évtizedek alatt a sok öröm mellett tragédia is érte, egyetlen fia fiatalon elhunyt. A nehézségekért unokája és annak családja szeretete kárpótolja, akik ugyan távolabb élnek, de gyakran meglátogatják a szépkorút. Irénke néni ugyan egy műtét miatt járókerettel közlekedik, de szellemileg teljesen friss és szociális gondozó segítségével ma is ellátja magát. 

Az idős hölgyet 90. születésnapján az önkormányzat nevében a falu polgármestere és egy képviselője, valamint a polgármesteri hivatal munkatársa verssel, virággal és ajándékcsomaggal köszöntötte. Emellett a miniszterelnök emléklapját is átadták neki. 

– Mindig nagy öröm, ha a községünk ilyen szép kort megélt lakóját ünnepelhetjük. Kívánjuk, hogy Irénke néni még sok évet szerettei körében tölthessen – fogalmazott Bodor Ernőné polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában