Biztonság

2024.02.13. 17:28

Jó hír, nem emelkedett az óvszer ára és bővült a kínálat Valentin-napra Nógrádban is

Itt a Valentin-nap, bár a boltok nem vezetnek külön statisztikát az ilyenkor növekvő keresletről az óvszereknél, azért a Nógrádi boltok polcait is feltöltötték az ünnepre. Szemrevételeztük az idei árakat és a kínálatot.

Nool.hu

Bálint-nap előestéjén az óvszerárakat vettük górcső alá

Fotó: Pexels illusztráció

A szerelmesek általában pikáns estét terveznek Valentin-napra, van számukra egy jó hírünk: nincs számottevő drágulás az előző évhez képest az óvszereknél. Bejártuk a nógrádi hipermarketeket és drogériákat, majd a tapasztaltakat összevetettük a tavalyi óvszerárakkal és kínálattal.

Az figyelhető meg, hogy az elmúlt egy évben nem emelkedtek a testi élmények biztonságát garantáló óvszerek árai. Az előző évben arról számoltunk be, hogy legborsosabb árat a bordázott és a „kellemes bizsergetést nyújtó”, orgazmust késleltető kondomok tíz darabjáért 4-5 ezer forintot kellett fizetni. 

Idén ugyanígy a 10 darabos kiszerelést vizsgálva, ugyanezen az áron juthatunk hozzá a minőségi, biztonságos élvezetet nyújtó óvszerhez. Hasonlóan a tavalyi árhoz 10 darab a legolcsóbb márkából 1599 forint. A legolcsóbb vásárolható kiszerelés 7 darabot tartalmaz 1299 forintért, így elgondolkodtató, hogy 10 darabot veszünk 160 forint/darab áron, vagy a 7 darabos csomagot tesszük a kosárba 185 forint/darab áron. Érdemesebb ár-érték arányban a nagyobb kiszerelésű dobozokat vásárolni.

Ha nem az árakat vizsgáljuk, hanem az ízeket, minőséget és extrákat, akkor szinte végtelen a kínálat. Létezik szenzitív, arany színű, gyümölcsízű, ultravékony, organikus, bordázott, világító és a hosszútávon gondolkodóknak akár 30 darabos kész kisfiók is.

A boltokat járva azt tapasztaltuk, hogy az óvszerek mellett egyre nagyobb a kínálat az erotikus kiegészítők kategóriájában is, mint például a vibrációs gyűrűk, intim krémek, vibrátorok és felnőtt társasjátékok. Azt is megfigyeltük, hogy ezekből a termékekből a Nógrádban található drogériák polcain azért jóval visszafogottabb a kínálat, mint ugyanezen üzletek online webáruházában. Érdemes előre gondolkodni és az internetes vásárlást választani, ha bő kínálatból szeretnénk válogatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában