Jegyzet

2024.02.06. 12:48

Ikszelünk

Azok is játszanak, akik eddig nem látogatták a lottózót - Gulyás Edina gondolatai a témában.

Gulyás Edina

Lottólázban ég az ország. Az egyszerű, hétköznapi embernek szinte elképzelhetetlen az összeg, amivel a főnyeremény kecsegtet. Közel hatmilliárd forint üti annak a markát, aki eltalálja az öt számot. Így azok is ikszelnek, akik eddig messze elkerülték a lottózókat. Most boldog, boldogtalan abban bízik, hogy a vaktában kiválasztott, vagy éppen még a felmenőktől örökölt tuti számkombináció lesz a befutó.  Az elképesztően magas nyeremény csábító ugyan, de szinte elérhetetlen. Igaz, hogy csak öt számot kell eltalálni a kilencvenből, ez azonban nehezebb, mint gondolnánk. 

Garantált a nyeremény, ha megtesszük az összes létező számkombinációt. Ehhez 43 millió 900 ezer szelvényt kell megvenni, ami 15 milliárd forintba kerül. Igaz, hogy így már 100 százalék az esély a fődíjra, de kész ráfizetés. Arról nem is beszélve, hogy ha 10 másodperc alatt töltünk ki egy szelvényt, akkor is 14 évig tartana. Nem árt azzal sem tisztában lenni: tízezerszer nagyobb esélyünk van arra, hogy belénk csapjon a villám, mint elvinni a főnyereményt.  Ha mégis sikerülne a telitalálat, akkor bizony minden álmunk valóra válna. Vagy mégsem. A legtöbb lottónyertes ugyanis arról számolt be, hogy megromlott a kapcsolata a családjával, a pénz pedig csak ideig-óráig tartott. Szóval örülhetünk, ha sosem nyerünk a lottón, mert valószínűleg tönkremenne az életünk. Talán mégis vállalom a kockázatot, és holnap ikszelek. Már tudom is, hogy mire, megírta a horoszkópom...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában