Korszerűsítés

2024.02.29. 09:55

Felújítják a megrongált játszóteret Ságújfalu központjában

A Ságújfalu központjában lévő, vandálok által megrongált játszótér felújítása is szerepel az önkormányzat idei tervei között.

Gulyás Edina

Ságújfalu képviselő-testülete a napokban fogadta el a település idei költségvetését, aminek a 45 százalékát fejlesztésekre fordítják majd. Szentes Attila polgármester arról tájékoztatta portálunkat, hogy a nagyobb beruházások mellett terveznek kisebb felújításokat is.

– A falu központjában található, fa szerkezetű szép játszóteret az elmúlt években helyi vandálok megrongálták. Azonban sok kicsi gyermek van a településen, akik szüleikkel szeretnék itt eltölteni a szabadidejüket. Az önkormányzat idén mintegy ötmillió forintot fordít az eszközök felújítására és újak beszerzésére – fogalmazott Szentes Attila.

Mint mondta: a további tervek között szerepel, hogy térfigyelő kamerákat helyeznek majd ki a területen, ezzel szeretnék megelőzni a későbbi rongálásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában