Összetartozás

2024.02.26. 11:48

Elismerték a karancsaljai A Szövetség Alapítvány elnökének lelkiismeretes munkáját

A napokban rendezték meg a Karancs-völgyi jótékonysági farsangi bált a karancsaljai önkormányzat nagytermében, amelyen kilenc település képviseltette magát. A környező községek polgármesterei egy lelkesítő levélben fejezték ki elismerésüket, köszönetüket a rendezvény egyik fő szervezője, Tóth-Beeri Szilvia felé, illetve jókívánságaikat is tolmácsolták neki.

Sipos Nina Vivien

A Karancsalján megrendezett jótékonysági farsangi bál hatalmas sikernek örvendett, hiszen megvalósult a szervezők álma: száz százalékosan finanszírozni tudják három hátrányos helyzetű, rászoruló gyermek nyári táborozását a rendezvényen összegyűjt adományokból.

Tóth-Beeri Szilvia, a karancsaljai székhelyű A Szövetség Alapítvány elnöke, a bál egyik fő szervezője egy Facebook-bejegyzésében osztotta meg követőivel, miszerint az a megtiszteltetés érte, hogy Karancs-völgy térségének kilenc polgármestere egy közös levélben elismerte eddigi lelkiismeretes munkáját a települések összefogásának erősítésében és további sikereteket kívánt számára a jövőben.

Örömömre szolgált, hogy eme nemes feladatokhoz az alapítvány nevében hozzájárulhattam. A jövőben is azon leszek, hogy a nehéz sorban élő, hátrányos helyzetű gyermekeken segíthessek, a térségben lakók kulturális életét fellendítsem, illetve valamilyen módon gazdasági növekedést indítsak el – írja a közösségi oldalán megosztott válaszlevelében Tóth-Beeri Szilvia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában