Jegyzet

2024.02.26. 12:45

Autósgondok

Sokan örülnének, ha lenne egy sofőrjük, aki mindig hozza és viszi őket - Nagy Orsolya gondolatai a témában.

Nagy Orsolya

Nem annyira szeretek vezetni, azonban hasznos az, ha az embernek van jogosítványa és autója. Hálás is vagyok érte, olykor azonban sok gonddal, illetve kiadással jár. Egyszerűen utálom a kocsival való ügyek intézését, feltehetően azért is, mert nem értek hozzá. Ennek köszönhetően sajnos nem egyszer át is vágtak már a jármű javításával kapcsolatban.

Szerencsére most már találtam megbízható szakembert, de ennek ellenére is nyűgnek érzem az autósügyek intézését. Ráadásul többségében egyszerre romlanak el a dolgok. Nem volt ez másképp a napokban sem. Először alig akart beindulni a kocsi, a hatodik próbálkozást követően adta csak meg magát. Ezt követően kiégett az izzó, és persze az olajcserét is kijelezte. Természetesen mindez még nem elég, ugyanis kiderült az is, hogy a lengéscsillapítót is ki kell cserélni.

Először bosszankodtam, hogy így egyszerre összeszaladtak az autóval kapcsolatos teendők, de hiába éltem meg nyűgnek, ezeket mindenképp meg kell csináltatni. Az egyik legfontosabb ugyanis, hogy a kocsi rendben legyen, hiszen a biztonság elengedhetetlen az utakon. Azt hiszem, kicsit kényelmes vagyok, hiszen szívem szerint csak beülnék az autóba, és mennék vele. Annak is örülnék, ha lenne egy sofőr, aki mindig hoz és visz, és rendben tartja a járművet nekem. Sajnos azonban az élet nem így működik, így kénytelen leszek elfogadni a tényt, hogy bizony meg kell tanulnom az autóval kapcsolatos ügyintézést és a műszaki teendőket...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában