Összefoglaló

2024.02.22. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. február 22.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon február 22-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Új elismerési formát vezettek be a testnevelők munkáját díjazva, csütörtökön a Vármegyeháza dísztermében köszöntötték a pedagógusokat és intézményvezetőket.

Az áldozatok napja alkalmából az Igazságügyi Minisztérium szakmai irányítási főosztálya, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal gyámügyi és igazságügyi főosztálya, valamint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága szakmai megbeszélést tartott a salgótarjáni Vármegyeházán.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Nógrád Megyei Csoportja és a Völgyváros szervezésében természetvédelmi programsorozatok kezdődnek februárban.

Egyéni stílusunk megtalálásában segíthet egy szín- és stílustanácsadó, amelynek persze nem születni lehet, hanem sok tapasztalat, és a kliensek visszajelzései alapján fejlődni. Bartos Viktória maga is meg kellett találja a saját stílusát, színeit, éppen ezért hitelesen tud saját tapasztalataival segíteni azoknak, akik az önkifejezés keresésének időszakát élik.

 

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában