Közlekedési baleset

2024.01.13. 08:56

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Nagylócon

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt péntek este, nem sokkal éjfél előtt Nagylóc belterületén. Egy jármű eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött.

Nool.hu

A sofőr egy buszmegállót jelző táblát, és egy akadálymentesített feljáró korlátjait is megrongálta

Fotó: Beküldött

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Nagylóc belterületén péntek este, nem sokkal éjfél előtt közlekedési baleset történt, amelyben egy személy megsérült. Egy jármű eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött. 

– Kérjük a járművezetőket, hogy óvatosan közlekedjenek és a jármű sebességét a sebességhatárokat betartva, mindig az út, a látási- és az időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg – tette hozzá a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Információink szerint a baleset a Nagylóc központjában lévő egyik buszmegállóban történt. A baleset következtében a sofőr kidöntött egy villanyoszlopot, valamint a buszmegállót jelző táblát, illetve az érintett épület előtt lévő akadálymentesített feljáró korlátjai is megrongálódtak.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre elsőként a Nagylóci Polgárőr Egyesület aznapi járőrszolgálatában lévő tagjai érkeztek meg, akik segítséget nyújtottak a sofőrnek és értesítették a hatóságokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában