TikTok

2024.01.05. 11:05

Több ezren tekintik meg a balassagyarmati iskolák kreatív kisfilmjeit (videó)

Nagy népszerűségnek örvendenek a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum balassagyarmati intézményeinek pályaválasztást segítő kisfilmjei a közösségi médiában.

Lukács Zsófia

Hihetetlen népszerűségre tesznek szert a Szondi, a Mikszáth és a Szent-Györgyi diákjai és tanárai által készített videók. Ötvenezer és közel negyed millió közti megtekintésszám, ezernyi lájk, s olyan kommentek sokasága, amelyek valódi érdeklődésről, az iskolák iránti figyelemről tanúskodnak.
A filmek amellett, hogy segítenek a nyolcadik osztályos diákoknak az iskola vagy a pálya kiválasztásában, kiváló figyelemfelkeltő eszközök is a balassagyarmati szakképzésekre, de természetesen az iskolavárost Balassagyarmatot is vonzóvá teszi. Az alkotók: ifj. Baranyi Zoltán, valamint az iskolájukat példásan képviselő tanulók, segítő oktatóik, tanáraik. A videók a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum TikTok oldalán tekinthetők meg.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában