Megmérettetés

2024.01.23. 07:36

Maguk mögé utasították az egész mezőnyt a dorogházai diákok a vetélkedőn

Az egész mezőnyt maga mögé utasították a dorogházai általános iskola csapata a Szakember leszek című online pályaválasztási vetélkedőn.

Gulyás Edina

Szép sikert értek el a Móra Ferenc tagiskola tanulói

Fotó: Facebook

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szakember leszek IV. online pályaválasztási vetélkedője véget ért. A három fordulóban kilenc általános iskola 16 csapata versenyzett – tájékoztatott honlapján a szakképzési centrum. Hozzátették: plusz pontokért extra feladatot hirdettek. A tanulók által készített tárgyakból egy kiállítás készült, melyet a Borbély Lajos Technikum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében mutatnak be.

Az online vetélkedőt fölényesen nyerték a dorogházai Móra Ferenc Tagiskola diákjai. A nyolcadikos tanulókból álló ötfős csapat – Bakos Zsófia, Gazsi Natasa Dzsesszika, Rezes Balázs, Róth Szonja és Szilágyi Kata – idén először vett részt a megmérettetésen. Balázs Beáta tagintézmény-vezető portálunknak kifejtette: nyolcadik osztályban még nehéz eldönteni a pályaválasztás előtt álló tanulóknak, hogy mely területen folytassák tanulmányaikat. Ezért rendkívül jó kezdeményezés ez a vetélkedő a szakképzési centrum részéről, hiszen annak segítségével megismerkedhetnek a szakmákkal a diákok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában