Eredmény

2024.01.08. 10:55

Jól szerepeltek alkotásaikkal a rendőrség pályázatán a bátonyterenyei diákok

Szép eredményeket értek el alkotásaikkal a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói a közelmúltban a rendőrség által kiírt pályázaton.

Veres Edina

A bátonyterenyei oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a 9. A osztályos közszolgálati technikus tanulójuk, Berki Jácint Ádám harmadik, míg Grósz Lúcia Csilla pedig negyedik helyezést ért el a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ által meghirdetett Miért választanám a rendőri hivatást? című pályázaton. 

Mint írták: Jácint rajz, Lúcia pedig fogalmazás kategóriában nevezett a kiírásra, amellyel a központ a rendőrnek készülő roma fiatalok csoportját célozta meg. A bejegyzésből az is kiderült továbbá: a pályázattal arra ösztönözték a diákokat, hogy igyekezzenek feltárni és bemutatni mindazt, ami vonzóvá teszi számukra a rendőri hivatást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában