2024

2024.01.01. 20:00

Janicsák Vecával és bulival búcsúztatták az évet Balassagyarmaton (fotók)

Koncertekkel, fényekkel, bulival búcsúztatták el Balassagyarmat főterén az óesztendőt a nagy számban összegyűlt ünneplők. Az időjárás kifejezetten kegyes volt az utcán és a Vármegyeháza előterében mulatozókhoz.

Lukács Zsófia

Koncerttel búcsúztatták az óévet Gyarmaton

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

A város főterén népes családok, baráti társaságok gyülekeztek, hogy elbúcsúztassák az óévet és együtt köszöntsék az új évet. Családi vetélkedők, nyeremények várták a sportosabbakat napközben, majd az esti órákban fénybe öltözött a vármegyeháza.  Sokan buliztak Janicsák Veca koncertjén, majd Rigó Zoli zenei válogatására.

Az elveszett csengettyűk városi játék nyerteseit is kisorsolták. Az értékes ajándékokat Pelhős-Gazdik Ibolya, Zsombok Zoárd, Zulik Lili vihette haza. Nyereményük: utalvány a Zene házába és a Fővárosi Állat-és Növénykertbe. Molnár Miklós és Mihály pedig a mókusoktól egy csengőkészletet kapott a kedves levélért.  Az ünneplők hada Takács Lillával, operaénekessel, a város ifjú példaképével köszöntötte az új évet. A főtéren wurstli grill, pizza, churros és italkülönlegességek is várták a bulizókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában