Nool.hu videó

2024.01.19. 13:06

Idézzük fel együtt az elmúlt év felejthetetlen nógrádi programjait! (videó)

Kíváncsiak arra, hogy milyen programok színesítették Nógrádban az elmúlt évet? Az azokon készült videófelvételekből gyűjtöttünk össze egy újabb csokorral, lássuk, mik szerepelnek a válogatásban!

Gulyás Edina

Programokból nem volt hiány szűkebb hazánkban a tavalyi esztendő második felében sem, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy szinte számba venni is nehéz, mennyi színes és érdekes rendezvényről készítettek kollégáink fotókat és videókat egyaránt.

Ezek közül szedtünk most csokorba néhányat, és állítottunk össze egy kis ízelítőt, amelyben feltűnnek például egy falunap vagy sportesemény pillanatai, a a Karancslapujtőn megrendezett hagyományos búzagyűjtő nap, valamint a Mátraverebély-Szentkúton megtartott motoros zarándoklat is. Szintén helyet kapott a válogatásunkban a palotási Tortafesztivál, amelyen különleges, desszertből készül alkotások sorakoztak fel. Láthatók a felvételeken veterán járművek, óvodaátadó, az új kenyér megáldása és az is, hogyan lepte meg a salgótarjáni kórház kis betegeit a tűzoltók Mikulása, aki természetesen az ablakon keresztül érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában