Mérnökbál

2024.01.18. 21:15

Idén sem marad el a Nógrád megyei mérnökbál, amely ezúttal is jótékony célt támogat

A több évtizedes múltra visszatekintő mérnökbált idén is megszervezik szűkebb hazánkban, a tombola bevételét ezúttal is jótékony célra fordítják.

Gulyás Edina

Mérnökbál bevételét idén jótékony célra fordítják

Forrás: Nool.hu

Fotó: H.M.

A XXXI. Mérnökbált január 20-án, szombaton szervezi meg a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara és a Palóc Mentőalapítvány Bátonyterenyén, a Szekér Fogadó és Étteremben. 

A megjelenteket Bózvári József, a kamara és Méhes András, az alapítvány elnöke köszönti 18 órakor, majd Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, a bál fővédnöke is szól a jelenlévőkhöz. Az összejövetel védnöke dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és Skuczi Nándor, a Nógrád vármegyei közgyűlés elnöke. 

– Ahogy az utóbbi néhány esztendőben, úgy idén is a Palóc Mentőalapítványt támogatjuk a tombola bevételével – tájékoztatott Harkai Miklós rendező, hozzátéve: – Az összegből az alapítvány különféle eszközöket és egyéb, a működéséhez szükséges felszereléseket vásárol majd.

A rendezvényen az Aradi-Varga Show biztosítja a jó hangulatot, a talpalávalót pedig ezúttal is a Melodies Partyzenekar húzza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában