Döntés

2024.01.11. 07:31

Földterületek értékesítéséről döntött a rétsági önkormányzat

Még a múlt hónapban tartotta eddigi utolsó testületi ülését a rétsági önkormányzat, amelyen több ingatlan értékesítéséről döntöttek a képviselők.

Hegedűs Henrik

A részletekről Mezőfi Zoltán polgármester nemrégiben tájékoztatta a közvéleményt. Ebben leszögezte, hogy két, használaton kívüli földterület értékesítéséről határoztak még decemberben. Ugyanakkor hozzátette, hogy két további ingatlan esetében elhalasztották a döntést. Ez konkrétan a Templom utca 11., illetve a Rákóczi út 32. szám alatti házat, illetve az utóbbi mellett található építési telket érinti. 

Az előterjesztést várhatóan a január közepén esedékes újabb képviselői tanácskozáson tárgyalják ismét, ekkor már nagy valószínűséggel végleges határozat születik az ügyben. 

Hasonlóképpen megemlítette az értesítőjében a polgármester, hogy a közlekedésfejlesztési pályázat lezárásához nélkülözhetetlen az északi városrészben a 2-es főúttal párhuzamosan futó kerékpárút mellett egy mintegy tíz centiméter szélességű szakasz átminősítése, amelynek jóváhagyása megtörtént az ülésen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában