Elismerés

2024.01.23. 16:18

Díszdiplomát kaphatnak a salgótarjáni nyugalmazott pedagógusok

Különleges elismerésben részesülnek a nyugalmazott pedagógusok a Salgótarján önkormányzata jóvoltából: díszdiplomát vehetnek át.

Sipos Nina Vivien

Salgótarján patinás iskolája, a volt acélgyári, ma Petőfi Sándor tagiskola udvari homlokzata

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

A Salgótarján önkormányzata a pedagógusnap alkalmából egy ünnepélyes rendezvény keretein belül kívánja átadni a díszdiplomát azon nyugdíjas pedagógusoknak, akik a város fenntartásában lévő, valamint közigazgatási területén székhellyel rendelkező és működő állami fenntartású köznevelési intézményekből vonultak nyugdíjba, és akik ötven, hatvan, hatvanöt, hetven illetve hetvenöt évvel ezelőtt vették át diplomájukat. 

Ezzel kapcsolatban a helyi önkormányzat hivatalos honlapját tett közzé egy felhívást, melyből kiderül, hogy az elismervény átadásának feltétele a pedagógusi pályán eltöltött harminc év munkaviszony, eredményekben gazdag munkavégzés, illetve közmegbecsülésre és tiszteletre méltó magatartás. 

Az önkormányzat 2024. március 15-ig várja az érintett nyugalmazott pedagógusok jelentkezését. A jelentkezés beadásához szükséges a hivatalos oklevél egy másolata, a felsőoktatási intézmény díszoklevél kérő adatlapja – melyet az adott felsőoktatási intézmény honlapjáról lehet letölteni –, a szolgálati időt igazoló dokumentum másolata az aranyoklevél igénylésére, a további igényléseknél az előző díszoklevél fénymásolata, egy rövid szakmai önéletrajz, valamint meg kell adni a pontos lakcímet, telefonszámot.

A jelentkezési kérelmeket a polgármesteri hivatalában (városháza, I. emelet, 106-os szoba) lehet beadni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában